Spread the love

Ai.marketing robot összefoglaló, vélemény, tapasztalat

Azaz hogyan keres pénzt a robot nekünk II. rész

Ebben a részben olvashattatok a kezdő lépésekről, amikor elkezdtem tesztelni az Ai.marketinget.

Ai.marketing

Operation:

UDMCREATORS LTD, Company number 13194692
Unit 111420, Second Floor, 6 Market Place, London, United Kingdom, W1W 8AF

Technology:

Wexford Alliance Limited, Company 2531493
111 Bonham Strand, MW Tower, 7 Floor, Sheung Wan, Hong Kong

Advertising:

Zarya Ltd, Company # 1217700077220
22 Kaspiyskaya street, b. 1/5, suite 13 – 4/VIII/79
Moscow, Russian Federation

Az Ai.marketing lényege a cashback szolgáltatás. A “robot” amely egy trendelemző algoritmus, elemzést végez, rengeteg adatot figyelembe véve, melyre ember nem képes, szezonalitás, időjárás, divat, keresések.. ezek elemzéséből javaslatot tesz az Ai.marketing marketinges csapatának, akik elindítják a reklámkampányt. Lényegében ezt finanszírozzuk mi. Mivel sokan kisebb összegekkel tudnak hozzájárulni és közel 3 millió ember vesz részt benne, így a hirdetésekbe fektetett pénzt összevonják és így indítják el a reklámkampányt. Ha egy hirdetés által történik vásárlás, a vásárlás összegéből pénzvisszatérítést kapunk. Minden webáruház és aggregátor meghatároz egy %-ot, amennyit a vásárlás értékéből az Ai.marketingnek visszafizet. Ezt a %-ot szétosztják. 55% a reklámokat finanszírozó partnernek (nekünk), 45%-ot pedig az Ai.marketingnek osztanak.

Így a termékeket forgalmazó cégeknek és a webáruházaknak nem kell marketingre költeni. Ezt megtesszük helyettük mi (kisbefektetők), nekik vásárlásokat generálunk, ők pedig a vásárlásokból származó összegből “jutalékot” adnak. A képlet egyszerű, mindenkinek jó és ami a legfontosabb működik.

Facebook csoport Ebben a csoportban jelenleg 1600 ember van, akik mind használják az Ai.marketinget és naponta osztják meg tapasztalataikat illetve az “újoncok” kérdéseire válaszolgatnak.

Ha szeretnéd kipróbálni kötelezettség mentesen itt Ai.marketing megteheted.

Reklámegyenleg feltöltése

Jelenleg a bankkártyás feltöltés szünetel. Az Ai.marketing már elkészült a saját Cashback kártyáikkal, melyek tesztidőszakban vannak.
A legegyszerűbb, leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja a reklám egyenleg feltöltésének a Payeer számláról való feltöltés.
Ha még nincs Payeer számlád, itt olvashatsz a számlanyitásról : Payeer számlanyitás.

Update! A payeer megváltoztatta az felhasználási feltételeit, ezért az Ai marketing-be dollárban nem lehet ezen keresztül beutalni. Túl nagy jutalékot kérnek. Payeer-en keresztül csak bitcoinban lehet beutalni.
Mindenképp szükség van egy crypto pénztárcára, mint a wirex, binance, coinbase, crypto.com. Ezeken keresztül történő bitcoin utalás is szinte azonnal teljesül.
Én a coinbase-t használom. Végtelenül egyszerű, megbízható és még soha nem volt problémám vele. Ezen keresztül tudok paypal-ra utalni, mely ingyenes, paypalról pedig bankkkártyára, amely szintén ingyenes.
A Wirex pénztárca előnye, hogy rendelkezik saját kártyával, mely bitcoint is kezel. Így nem kell egyik helyről a másikra utalni. A wirex kártyával történő fizetéskor vagy atm-ből történő pénzfelvételnél a bitcoint automatikusan átváltja forintba.

Tovább folytatom természetesen, és ezt a részt hetente fogom frissíteni. Itt már nem takarom ki a kártyaszámom utolsó 4 számjegyét. Így tudom, hogy hitelesebb..

2021.06.06. Ai.marketing


2021. 06. 10.

3 nap alatt +41 dollár.

Ai.marketing robot reklámegyenleg 2021.06.10.

2021.06.17.

Ai.marketing 2021.06.17.

A hátteret sötétre állítottam, ezért néz ki máshogy..
Elkezdett visszajönni a pénz “Az Ön pénzvisszafizetése” résznél. Ezekkel az összegekkel már én rendelkezek. Vagy kiutalom valamelyik számlámra vagy visszaforgatom a reklámköltségvetésbe.

1 hét elteltével kb 70 dollár amit “keresett”.

Érdekességképpen utánanéztem mi az adózási vonzata. Sok embernél nagyon nagy számokat láttam és ezt ha bankkártyára kérjük el kell vele számolni. Egyik csoportbeli emberke az egyik hónapban több, mint 700.000 ft-ot vett ki. Ilyen összegek nyilván a bankoknak is feltűnik. Jelenleg is szabályozás van a crypto pénzek adózásáról is. Néhány könyvelő is benne van az AI.marketingben, akik 30% adóról beszélnek. Ezt nyilván személyesen kell elintézni saját könyvelővel. Fel fogom keresni az én könyvelőmet, ha már szükség lesz rá és megkérdezem. Mivel ez egy cashback szolgáltatás , valószínű cashback-ként kell adózni utána.

2021.07.04.

Eltelt egy kis idő. Azóta volt egy kifizetésem, 50 dollár. Ez a “kölcsön” amit visszaadtam.
Az a tapasztalatom, hogy nagyon hamar megbántam, hogy nem szavaztam elsőre bizalmat. A facebook csoportban amit a bejegyzés elején említek, igazából mindenhol ez olvasható. De mivel tesztelem, így nem szeretném a teljes vagyonomat beletenni. Egy excel táblázatban vezetem az eladásokat és azok idejét (ami után megkapom a pénzt) és eddig +/- 1 nappal, de pontos a kifizetés.
A befektetett pénzem dupláját kaptam eddig vissza. Az Ai.marketingről eddig nagyon pozitív a véleményem.

2021.08.16.
Az oldalon minden nagyobb fejlesztés befejeződött, így még erősebben és jobban fog működni!

2021.09.13.

Ai.marketing 2021 a leállás után

A leállás előtti összegek a kártya alá kerültek. Centre pontosan.
Azóta újra töltöttem fel, a régi el nem költött pénzt újra betették így 615 dollárral folytatom tovább.
Az új kampányok után jön 22.5 % a régi pénzből amely a Protect accounts-ban látható.
Ez az időszak pont jókor jött a tesztidőszakba,mivel igazi próbatétel volt. Eltűnnek a befektetett pénzzel, vagy folytatják..és folytatták.
Rajtam kívűl 1800 embernek működik tökéletesen Magyarországon, úgyhogy megbízhatósági skálán immáron 10-est ért el az Ai.marketing.

2020.09.19.

A 2020. június 12-ei leállás után a “bent ragadt” pénz elkezdett visszajönni.
Mivel a cég számlája is be lett fagyasztva, így a megoldás az lett, hogy új befizetések után vagy a régi “el nem költött” összegek visszaforgatása után íródnak jóvá az összegek.
Sokan temették és temetik még most is, de saját tapasztalat, hogy működik és úgy van eddig minden, ahogy ígérték.
Amikor a vásárlást visszaigazolják akkor megjelenik a Claim cashback gomb, amelyre rákattintva azonnal elérhetővé válik a kártyán az összeg és a “régi”-ből levonódik, ahogy a képen is látszódik.

Mennyi pénzt kell forgatni, hogy ki tudjuk venni a régieket?

https://clck.ru/XY475


Ez egy kiszámoló a webiroda lefagyasztott összegének a kiszámításához, figyelembe véve a webiroda jövedelmezőségét.
Megtudhatja, MENNYI pénzre van szükség ahhoz, hogy az összes befagyasztott pénze áthaladjon a kabineten.Most már a nyereségességet sem kell magának számolnia.
Az ELSŐ sorban adja meg a befagyasztott pénzeszközök összegét a számlán (a kártya alatt a Cashback és a Pending összegét)
A MÁSODIK sorban Cashback from the Statistics szakasz,(Statisztika menüben a Cashback összegét)
A HARMADIK sorban a Statistics részben elköltött .(Statisztika menüben az Elköltött összegét)
Mindent helyesnek és automatikusan tekintünk(talán a szkript ingyenes verziója korlátozza a számológép használatának számát).

2021.10.04.

2021.10.04. ai.marketing

Első kiutalás az Ai.marketing-ből

Szóval az első kiutalás..
Mivel igénybe vettem az 50 dolláros “kölcsönt” az első kikérésem/visszaforgatásom minimum 100 dollár.
Bitcoinban kértem ki, Coinbase-re. Ott átváltottam euróba (3.9 eurós költségen), majd Paypal-ra küldtem. Paypalra küldeni ingyenes és azonnali.
Paypalról pedig egyszerűen az OTP-s bankkártyámra utaltam. Ez is ingyenes és általában 1-2 munkanapot vesz igénybe.

Ennyi volt a tesztidőszak. Az Ai.marketing működik, a pénz megérkezik.
Természetesen folytatom a beszámolót, de a kis robot bizonyított. Egy nagyobb leállás után is képes volt tovább működni és nem meglépni a közel 4 millió tag befizetett pénzével.

2021.10.14.

Végszó: Az Ai.marketing tényleg működik.
4 kifizetést kértem eddig, mind a 4 23 órán belül megérkezett. Ezután paypal->bankkártya.

Regisztrálj, fektess be.
Ai.marketing